Groepsdiner Amsterdam

Bent u opzoek naar een geschikte locatie voor een groepsdiner in Amsterdam Centrum? Dan heten wij u van harte welkom in ons steakhouse restaurant aan het wereldberoemde Waterlooplein in Amsterdam. Ons restaurant is uitermate geschikt voor het ontvangen van zowel kleine gezelschappen als grote groepen. Voor groepen van 16 personen of groter kunt u uitsluitend telefonisch reserveren via ons telefoonnummer 020 – 626 6064.

Reserveren?
020 – 626 6064

Groepsdiner Amsterdam

Geschikt voor grote groepen

Van vlees en vis tot vegetarisch

Besloten feest mogelijk

Groepsdiner Amsterdam Centrum

Organiseert u binnenkort een groepsuitje in Amsterdam? Geef dit uitje dan extra glans door samen uit eten te gaan bij Al Salta. Ons steakhouse restaurant is gevestigd in het centrum van Amsterdam. Tevens bevinden wij ons op loopafstand van o.a. het Verzetsmuseum, Artis en het Rembrandthuis. Bovendien zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de buurt van ons restaurant. Naast groepsuitjes met vrienden, familie, teamleden of collega’s is het ook mogelijk om grote groepen toeristen bij ons onder te brengen voor zowel lunch als diner.

Bijzondere en unieke locatie

Ons restaurant bestaat uit 2 verschillende ruimtes en een ruim terras. Veel van de groepsdiners, groepslunches en groepsfeesten vinden plaats in het achterste deel van ons restaurant. Dit deel van het restaurant heeft een stijlvol interieur en sfeervolle verlichting. Deze combinatie zorgt voor een unieke en soms zelfs betoverende sfeer. Ook is het mogelijk om hier met een besloten groep te lunchen of te dineren. Klik hier om de foto’s van onze groepsruimte tijdens een recent gegeven bedrijfsfeest te bekijken.

Openingstijden en reserveren

Voor groepen vanaf 16 personen kunt u uitsluitend telefonisch reserveren. U kunt ons hiervoor dagelijks tussen 12.00 en 23.00 uur bereiken op het telefoonnummer 020 – 626 6064. Wilt u voor maximaal 15 personen reserveren? Dan kunt u eenvoudig en snel een online reservering plaatsen. U ontvangt dan ook nog eens 10% korting op uw besteding in ons restaurant. Klik hiervoor op ‘reserveren’ in het hoofdmenu of klik hier.

groepsdiner amsterdam bij steakhouse al salta

groepsdiner amsterdam bij steakhouse al salta

groepsdiner amsterdam bij steakhouse al salta