Lunchen in Amsterdam

Heerlijke lunchen in Amsterdam bij Al Salta

Wil jij heerlijk lunchen in Amsterdam Centrum? Steakhouse Al Salta is een uitstekende locatie voor zowel een gezellig samenzijn met familie en vrienden als een zakelijke lunch. U bent dagelijks welkom vanaf 12.00 uur in ons steakhouse restaurant aan het wereldberoemde Waterlooplein te Amsterdam. Als u online reserveert, dan ontvangt u ook nog eens 10% korting op uw besteding in ons restaurant.

Gezellig familiair of juist een zakelijke lunch

In ons restaurant gaan zakelijk comfort en familiair samenzijn hand in hand. Zo bestaat ons restaurant bijvoorbeeld uit 2 verschillende ruimtes en een terras. Hierdoor kunnen ook zakelijke gasten altijd een rustig plekje vinden. Verder voeren wij een veelzijdige menukaart met zowel uitgebreide gerechten als snelle maaltijden. Gasten kunnen bij ons tevens gratis gebruikmaken van WiFi.

Lunchen in Amsterdam Centrum

Gaat u binnenkort een dagje winkelen in Amsterdam? Of bent u van plan om één van de vele musea of theaters in onze hoofdstad te bezoeken? Breng dan ook eens een bezoek aan ons steakhouse restaurant. Bij ons kunt u namelijk heerlijk dineren én lunchen in Amsterdam Centrum. Tevens zijn wij goed bereikbaar met de auto en zijn er voldoende parkeerfaciliteiten aanwezig op loopafstand van ons restaurant. Meer informatie over onze locatie vindt u hier.

Openingstijden en reserveren

Wij zijn dagelijks geopend van 12.00 tot 23.00 uur. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner. Wilt u binnenkort bij ons komen lunchen in Amsterdam? Dan raden wij u aan uw tafel vooraf te reserveren. Doet u dit online? Dan ontvangt u ook nog eens 10% korting op uw besteding in ons restaurant.

ONLINE RESERVEREN

Wilt u bij ons lunchen in Amsterdam Centrum? Reserveer dan eenvoudig en snel een tafel door onderstaand online formulier in te vullen. U ontvangt dan ook nog eens 10% korting op uw totale besteding in ons restaurant.

1. Voor hoeveel personen wilt u reserveren? (verplicht)
2. Voor wanneer wilt u reserveren? (verplicht)
3. Vanaf hoe laat wilt u reserveren? (verplicht)
4. Wat is uw naam? (verplicht)
5. Wat is uw telefoonnummer? (verplicht)
6. Wat is uw e-mailadres? (verplicht)
Let op: U kunt helaas niet online reserveren! Bij groepen vanaf 16 personen vragen wij u vriendelijk om telefonisch te reserveren. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 (0)20 – 626 6064.