Reserveren bij Al Salta

U kunt snel en eenvoudig online reserveren bij Al Salta. Gebruik hiervoor onderstaand reserveringsformulier.

1. Voor hoeveel personen wilt u reserveren? (verplicht)
2. Voor wanneer wilt u reserveren? (verplicht)
3. Vanaf hoe laat wilt u reserveren? (verplicht)
4. Wat is uw naam? (verplicht)
5. Wat is uw telefoonnummer? (verplicht)
6. Wat is uw e-mailadres? (verplicht)
Let op: U kunt helaas niet online reserveren! Bij groepen vanaf 16 personen vragen wij u vriendelijk om telefonisch te reserveren. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 (0)20 – 626 6064.

Direct reserveren bij Al Salta

Wij verwelkomen u graag in ons steakhouse restaurant voor lunch en diner. Wij zijn dagelijks geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Wilt u verzekerd zijn van een tafel in ons restaurant? Dan adviseren wij u om vooraf een tafel te reserveren. U krijgt dan ook nog eens 10% korting.

Ontvang 10% korting

Reserveert u via het online reserveringsformulier op deze pagina? Dan krijgt u 10% korting op uw besteding in ons restaurant! U ontvangt de 10% korting op vertoon van de door u ontvangen bevestigingsmail. Bewaar deze dus goed.

Geldigheid reservering

Uw reservering is pas geldig nadat deze door ons is bevestigd. U ontvangt hiervoor een reserveringsbevestiging per mail. Zorg er daarom voor dat u een geldig e-mailadres invult bij het plaatsen van uw reservering.

Groepsdiner of feestje?

Bij groepen vanaf 16 personen vragen wij u vriendelijk om telefonisch te reserveren. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 (0)20 – 626 6064. Zie onze pagina over groepsdiner voor meer informatie.

reserveren bij al salta