Restaurant Amsterdam Centrum

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een lunch of diner in het centrum van Amsterdam? Kies dan voor restaurant Al Salta. Ons steakhouse restaurant is gevestigd aan het wereldberoemde Waterlooplein, op loopafstand van veel verschillende musea en theaters. Ons restaurant is prima te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto.

Restaurant Amsterdam Centrum

Op loopafstand van musea en theaters

Bereikbaar met auto én openbaar vervoer

Restaurant Amsterdam Centrum

Steakhouse restaurant Al Salta is gevestigd in het centrum van Amsterdam aan het Waterlooplein 369. Ons restaurant bevindt zich op loopafstand van veel bekende musea en theaters. Al Salta is hiermee een ideale uitvalsbasis voor een gezellige avond. Denk hierbij aan een heerlijk lunch of diner voor aanvang van een voorstelling of een kopje koffie of dessert na afloop van de voorstelling.

Musea, Theaters, Bioscoop en Waterloopleinmarkt

Met de Waterloopleinmarkt, verschillende musea en andere prachtige bezienswaardigheden op steenworp afstand zijn wij dus ook een ideale uitvalsbasis voor een gezellige lunch of diner. Denk dus ook eens aan ons steakhouse restaurant wanneer u bijvoorbeeld het Nationale Opera & Ballet (de Stopera), de Kleine Komedie, het Koninklijk Theater Carré, Pathé Tuschinski, de Hermitage of het Joods Historisch Museum bezoekt.

Auto en Parkeren

Wij zijn goed bereikbaar met de auto. Vanaf de ringweg A10 zijn wij via de afslag S-112 of S-116 gemakkelijk te bereiken. Rij vervolgens richting Amsterdam Centrum en volg de borden ‘P Muziektheater’. U kunt uw auto bijvoorbeeld parkeren (betaald) in Parkeergarage Stadhuis-Muziektheater. Deze parkeergarage bevindt zich schuin tegenover ons steakhouse restaurant.

Openbaar vervoer

Wij zijn ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer. Neem hiervoor tramlijn 9 of 14 vanaf het Amsterdam Centraal Station. Stap vervolgens uit bij de halte Waterlooplein. Reist u liever met de metro? Neem dan metrolijn 54 vanaf Amsterdam Centraal Station en stap uit op metrostation Waterlooplein, uitgang Stadhuis/Muziektheater.

ONLINE RESERVEREN

Reserveer eenvoudig en snel een tafel door onderstaand online formulier in te vullen. U ontvangt dan ook nog eens 10% korting op uw besteding in ons restaurant.

1. Voor hoeveel personen wilt u reserveren? (verplicht)
2. Voor wanneer wilt u reserveren? (verplicht)
3. Vanaf hoe laat wilt u reserveren? (verplicht)
4. Wat is uw naam? (verplicht)
5. Wat is uw telefoonnummer? (verplicht)
6. Wat is uw e-mailadres? (verplicht)
Let op: U kunt helaas niet online reserveren! Bij groepen vanaf 16 personen vragen wij u vriendelijk om telefonisch te reserveren. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31 (0)20 – 626 6064.